Η MeliAlice για τον τόνο Geisha της εταιρίας Κώστας Α. Παπαέλληνας Ελλάς ΑΕΒΕ.
Μαγειρεύουμε με τη Geisha για καλό σκοπό, με τις υπέροχες δημιουργίες του chef Προκόπη Κουρή.

Μία σειρά γευστικών δοκιμών – έκπληξη, υψηλής ποιότητας, προς τους καταναλωτές, σε συνεργασία με επιλεγμένα super market ΕΥΣ & My Market με βάση τον πιο νόστιμο τόνο, Geisha, και επιμέλεια του chef Προκόπη Κουρή, σχεδίασε και υλοποίησε η MeliAlice, για την εταιρεία Κώστας Α. Παπαέλληνας Ελλάς ΑΕΒΕ.
Μέσω του Brand Geisha, με τους πιο γευστικούς τόνους, του premium ρυζιού Bali και των νέων Tabasco sauces (Sweet & Spicy και Sriracha), οι επισκέπτες των καταστημάτων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές δημιουργίες του σεφ Προκόπη Κουρή.
Η κa Μαργαρίτα Δουκλιά, Senior Brand Manager Tabasco, Geisha, της Κώστας Α. Παπαέλληνας ΑΕΒΕ δήλωσε: «Μέσα από αυτή την εκδήλωση, επιδιώξαμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και γεύσης. Συνολικά, αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια σημαντική επένδυση για εμάς, καθώς επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην αγορά και να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστούμε θερμά το κοινό μας για τη στήριξή του και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες στον καταναλωτή μας»
Τα Events πλαισίωσε μια χαρούμενη ομάδα από επαγγελματίες promoters της MeliAlice, η οποία ενημέρωνε τον κόσμο για τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του τόνου Geisha, τους προέτρεπε να δοκιμάσουν την γευστική πρόκληση του chef ενώ τους παρουσίαζε και την ενέργεια A Hashtag for a Meal
Παράλληλα, η ομάδα της MeliAlice προσκαλούσε τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό Scratch Geisha που χάριζε πρωτότυπα δώρα, ένα βασιλικό που είναι άρτια συνδεδεμένος με τη μαγειρική και ένα σετ σούσι, καθώς και ελκυστικές προσφορές.
Όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά στην Geisha πήραν και έντυπο με την συνταγή του chef. H ενέργεια θα πραγματοποιηθεί ξανά 17 & 18 Μαΐου.

A Hashtag for a Meal

Η GEISHA και ο Όμιλος Κώστας Παπαέλληνας Α.Ε. αποφάσισαν το 2022 να γίνουν ενεργά μέλη στη δράση της ‘Συμμαχίας Μείωσης Σπατάλης Τροφίμων’. Με τη δράση του A Hashtag for a Meal, καλούμε εσάς να αξιοποιήσετε τα περισσεύματά σας και να μοιραστείτε στα social media σας, συνταγές χρησιμοποιώντας μόνο το #ahashtagforameal. Κάθε # ισοδυναμεί με ένα γεύμα, το οποίο θα δοθεί σε όσους το έχουν ανάγκη μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε».

Λίγα λόγια για την MeliAlice

H MeliAlice είναι μία εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας 360 ο . Δημιουργήθηκε το 2012, από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του χώρου, τα οποία έχουν ήδη διανύσει μία μεγάλη πορεία στην ελληνική αγορά. Προάγει την ολοκληρωμένη στρατηγική προσέγγιση υπηρεσιών, την ενδελεχή γνώση και τις ιδιαιτερότητες των κοινών & του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Ξεχωρίζει ως μια εταιρία αφοσιωμένη στο αποτέλεσμα στην ποιότητα και στην καινοτομία.
H MeliAlice συνδυάζει το ψηφιακό της DNA με το επιχειρηματικό πνεύμα και την στρατηγική εστίαση ώστε να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων επικοινωνίας στους πελάτες της. Σχεδιάζει και αναδεικνύει tailor made λύσεις απαντώντας σε κάθε εταιρική πρόκληση, με το κατάλληλο μείγμα τακτικών ενεργειών για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρόν Δελτίο Τύπου:
Ρίτα Σταματάκη
+30 6934 243 587 / +30 210 67 54 512
Φωτογραφίες ανά Σελίδα
Εκτύπωση Φωτογραφιών
Εκτύπωση Δελτίου Τύπου
857064
Η MeliAlice για τον τόνο Geisha της εταιρίας Κώστας Α. Παπαέλληνας Ελλάς ΑΕΒΕ.
Η Μαργαρίτα Δουκλιά Senior Brand Manager Tabasco, Geisha με τον chef Προκόπη Κουρή, τον Κωνσταντίνο Πανουργιά - Commercial Director Consumer Division και την Μάρω Μακρή Brand Manager Bali της Κώστας Α. Παπαέλληνας ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ
 
857065
Η MeliAlice για τον τόνο Geisha της εταιρίας Κώστας Α. Παπαέλληνας Ελλάς ΑΕΒΕ.
Η Χαρά Κολιοπουλου founder της MeliAlice με την Μαργαρίτα Δουκλιά Senior Brand Manager Tabasco, Geisha της Κώστας Α. Παπαέλληνας ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, την Ρίτα Σταματάκη Διεύθυνση Επικοινωνίας MeliAlice και την Σόφη Τσακωνιάτη Διεύθυνση Client Services της MeliAlice.
 
857066
Η MeliAlice για τον τόνο Geisha της εταιρίας Κώστας Α. Παπαέλληνας Ελλάς ΑΕΒΕ.
O Κωνσταντίνος Πανουργιάς - Commercial Director Consumer Division της Κώστας Α. Παπαέλληνας ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ με την Σόφη Τσακωνιάτη Διεύθυνση Client Services της MeliAlice, τον chef Προκόπη Κουρή την Χαρά Κολιοπουλου founder της MeliAlice και την Ρίτα Σταματάκη Διεύθυνση Επικοινωνίας MeliAlice.
 
857063
Η MeliAlice για τον τόνο Geisha της εταιρίας Κώστας Α. Παπαέλληνας Ελλάς ΑΕΒΕ.
H Σόφη Τσακωνιάτη και η Ρίτα Σταματάκη με την Μέλια Τζάθα αριστερά και την Αλίκη Τζάθα δεξιά, και οι δύο Marketing Assistants της MeliAlice
Φωτογραφίες ανά Σελίδα