Η VON POLL REAL ESTATE επεκτείνεται στην Ελλάδα, ανοίγοντας ένα νέο γραφείο στην Αθήνα
Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη φέρνει τώρα τις εξατομικευμένες υπηρεσίες της στην ελληνική αγορά, υποσχόμενη ασύγκριτες υπηρεσίες στην αγορά ακινήτων.
Η VON POLL REAL ESTATE, η κορυφαία μεσιτική εταιρεία πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη, ανακοινώνει με υπερηφάνεια το άνοιγμα του νέου καταστήματός της στην Αθήνα, σηματοδοτώντας μια σημαντική επέκταση σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές πολυτελών ακινήτων της Ευρώπης. Με περισσότερους από 1.500 συνεργάτες πωλήσεων σε 400 γραφεία και με 3.829.842 μηνιαίους επισκέπτες της ιστοσελίδας μαζί με 47.712 online προσφορές, η VON POLL REAL ESTATE είναι έτοιμη να φέρει τις φημισμένες υπηρεσίες της στην ακμάζουσα αγορά πολυτελών ακινήτων της Ελλάδας.
Η Νάταλι Λεονταράκη, διακεκριμένη σύμβουλος ακινήτων και συνεργάτης του franchise, ηγείται του εγχειρήματος της Αθήνας, τοποθετώντας το πρώτο ελληνικό κατάστημα VON POLL REAL ESTATE στην Κηφισιά, μια περιοχή συνώνυμη της ευμάρειας και του κύρους. Η επέκταση αυτή καταδεικνύει τη δέσμευση της VON POLL να προσφέρει κορυφαίες λύσεις ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο και αναδεικνύει την αναπτυσσόμενη δυναμική των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα.
Ο Daniel Ritter, Διευθύνων Σύμβουλος της VON POLL REAL ESTATE, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο άνοιγμα: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την εμβέλειά μας στην Ελλάδα, μια χώρα με ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά πολυτελών ακινήτων. Η τεχνογνωσία και το ολοκληρωμένο δίκτυο της Νάταλι Λεονταράκη διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας στην Ελλάδα θα λαμβάνουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες real estate για τα οποία είναι γνωστή η VON POLL.

Σχετικά με την VON POLL REAL ESTATE

Η Von Poll Immobilien GmbH, με έδρα τη Φρανκφούρτη, ηγείται της ευρωπαϊκής αγοράς πολυτελών ακινήτων, διαμεσολαβώντας υψηλής αξίας οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε premium τοποθεσίες. Με μια πλούσια παράδοση αριστείας και αξιοπιστίας και ένα δίκτυο πάνω από 1.500 επαγγελματιών σε περισσότερα από 400 γραφεία, η VON POLL IMMOBILIEN αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της κομψότητας στον κλάδο των ακινήτων.

Η εταιρική μας φιλοσοφία

"Επιτυγχάνουμε τους στόχους μας μαζί": ενσαρκώνει τη δέσμευσή μας σε παραδοσιακές αξίες όπως η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα, εμποτισμένες με το πάθος για ακίνητα υψηλής ποιότητας. Αυτή η δέσμευση ενισχύεται από μια κουλτούρα που χαρακτηρίζεται από σεβασμό, πειθαρχία και δυναμισμό. Το εκτεταμένο δίκτυό μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και πρόσβαση σε κορυφαία ακίνητα, θέτοντας νέα πρότυπα στην αγορά πολυτελών ακινήτων.
Φωτογραφίες ανά Σελίδα
Εκτύπωση Φωτογραφιών
Εκτύπωση Δελτίου Τύπου
856327
Η VON POLL REAL ESTATE επεκτείνεται στην Ελλάδα, ανοίγοντας ένα νέο γραφείο στην Αθήνα
Απόψεις office
Φωτογραφίες ανά Σελίδα